монтана новините обяви форуми фирмен каталог справочник поздравления блог предстоящо промоции тъга игри мис фотогалерияинтервал
26 май 2024 г.

обратна връзка
Фризьор. Фризьорски салон Жени стил Монтана
регистрация | нова парола  име:  парола:  запомни:   
интервал
Агенция за недвижими имоти Луис Консултинтервал
Начало
Новините днес
Предстоящо
Фирмен каталог
Промоции
Малки обяви
Имоти Монтана
Публикуване на новина
Тъга
Блог
Поздравления
Готварска книга
Занимателно четиво
Фотогалерия
Анкети
Мис i-net Монтана
Мистър i-net Монтана
Флаш игри
Анекдоти
WEB Камери
Интернет радио
WEB Links каталог
Условия за ползване
Платени услуги
Обратна връзка
 
Online games
 

На днешният ден

 
26.5.1940 г.
”Чудото” при Дюнкерк - смесените английско-френски войски се изтеглят от Франция, необезпокоявани от обградилите ги ...
 

Кой е тук

 
Анонимни: 7
Регистрирани: няма

Вот за нас в BGtop
 
интервал
 

блогadventure-net


постове: 1, разгледан: 356, последно: 2022-11-17 12:19:40    


Адвенчър Нет

прочетено: 356, записано на 2022-11-17 12:19:40   
Рафтинг за тиймбилдинг – да или не?
Рафтингът е чудесен начин да сплотите екипа си. Този тип дейност насърчава съвместната работа, което помага за повишаване на морала и създаване на положителна фирмена култура. Има и няколко забавни предимства на рафтинга за изграждане на екип. Участващите служители не само ще си прекарат страхотно, но и ще се сближат повече от всякога.
Рафтинг в бяла вода
Независимо дали вашата група се стреми да изгради по-силни връзки със своите колеги или просто искате да прекарате един незабравим ден на открито, рафтингът в бяла вода е чудесен избор. Не само е забавно и запомнящо се, но е чудесен начин да видите кой е естественият лидер и кой може да работи добре с другите.
Въпреки че много хора не смятат рафтинга за тийм билдинг активност, той е чудесен начин да накарате екипа си да работи заедно и да се сплоти. Този тип дейност е чудесен начин да изведете екипа си от офиса на открито, където електрониката и стресът нямат място.
Повече за дейността рафтинг
Рафтингът е чудесно упражнение за изграждане на екип. Независимо дали ще заведете екипа си на предизвикателен бързей или спокойна река, опитът ще им помогне да се сближат и да изградят отборния си дух. Може също така да демонстрира лидерски качества и динамиката на екипа. Тази дейност също е чудесен начин за подобряване на морала и изграждане на положителна работна среда.
Рафтингът е идеален за група от всякакъв размер. Малки групи могат да се поберат в един сал, докато по-големите групи могат да сформират екипи и да се возят във флотилии от салове.
Плажен рафтинг
Плажният рафтинг е отлично упражнение за изграждане на екип, което насърчава креативността и работата в екип. Участниците работят заедно, за да създадат импровизиран сал, който след това се състезава до брега. Членовете на екипа са изправени пред предизвикателството да използват предоставените материали, за да конструират сал, който е възможно най-здрав, и те също трябва да покажат изключителен отборен дух, като създадат цветно отборно знаме. Те дори могат да спечелят допълнителни точки, като изпълнят морска песен.
Плажният рафтинг е чудесно занимание за групи от всякакъв размер. Той е силно интерактивен и изисква подходящо място и съоръжения. При пристигане на мястото на събитието, на участниците се предоставя дейност за разбиване на лед, която помага да се разбият кликите и да се формират взаимоотношения.
Състезания за изграждане на сал
Състезателните дейности за изграждане на сал насърчават работата в екип, като позволяват на участниците да упражняват креативност и умения за решаване на проблеми. Отборите са разделени на екипи, използващи ледоразбивачи, след което са изправени пред предизвикателството да построят напълно функциониращ сал за кратък период от време. След това отборите се състезават един срещу друг, за да изпълнят задачата преди края на състезателния период. Тъй като екипите работят в заедно, всеки член на екипа се насърчава да изрази своята креативност, като проектира артистично платно и го прикрепи към сала.
Състезателните дейности включват изграждане на импровизирани салове с помощта на материалите, предоставени от организаторите. Екипите трябва да имат отличен екипен дух, за да изпълнят задачата и трябва да покажат издръжливостта на своите салове.
Изграждане на доверие чрез работа в екип
Рафтингът е чудесен начин за повишаване на морала на служителите и укрепване на екипните връзки. Това е чудесен начин за споделяне на спомени и смях и насърчаване на положителна работна култура. Ако планирате тийм билдинг, помислете за рафтинг по река Струма. Има няколко налични опции, от пътувания за начинаещи до пътувания за по-напреднали.
Рафтингът в бяла вода е идеално упражнение за изграждане на екип за малки или големи групи. Не само вашият екип ще получи страхотна тренировка и връзка, но също така ще им помогне да подобрят междуличностните си умения. Рафтингът е активна дейност за изграждане на екип, така че членовете на екипа ще трябва да работят заедно, за да разрешават проблеми и да запазят спокойствие.
Източник: https://adventurenetbg.com/teambuilding-valnuvasht-i-originalen-s-adventure-net/

   

други записи

 
2022-11-17 12:19:40:
Рафтинг за тиймбилдинг – да или не?
 


© "Монтана днес"  
Нагоре

 
приятели: | Казанлък | Moreto.net | Безплатни авто обяви | Перник Днес | портал Казанлък | яицазимитпо лъгуг | Търговски център Монтана | Избори 2011 | Hidden Object games online | Дървени играчки | Услуги с багер |

   SQL заявки:19 | време: 0.0104s  | политика за използване на бисквитки | rss източник