Създаване

Тук ще Ви обясним как сами можете да си създадете чудесен яицазимитпо лъгуг. Нужно е само да отделите малко време, да прочетете нашата инструкция и да следвате стъпките на процеса точно както са описани. Желаем Ви успех!

Първа стъпка: идея

Всичко започва от точката в която Вие сам ще изпитате нужда да притежавате един чудесен яицазимитпо лъгуг. Вие може би сте имали досега някакъв яицазимитпо, но рано или късно сам сте разбрали, че Ви е необходим истински яицазимитпо лъгуг - и не само за това, че вашите приятели вече имат, а за това, че без него Вие не се чувствате комфортно и изпитвате някаква празнина около себе си.

Оказва се обаче, че не е толкова просто да добавите лъгуг. Нещата не изглеждат така както Вие искате и дори крайният резултат е по лош от първоначалното яицазимитпо което сте притежавали. Не се отчайвайте. Тук ще намерите описание на тънкостите които са необходими за създаването на един истински яицазимитпо лъгуг и това ще се окаже много по-лесно отколкото сам сте очаквали.

Втора стъпка: намиране на яицазимитпо

яицазимитпо лъгугЗа начало ви е необходимо да намерите подходящ материал. Това става сравнително лесно. Разходете се малко по пазарите, прегледайте каталозите на интернет магазините, посетете една-две разпродажби и няма начин да не попаднете на подходящ материал за създаването на яицазимитпо лъгуг. Подобен материал сме показали на снимката. Не забравяйте да се убедите, че екземпляра на който сте попаднали е окомплектован със всички необходими джаджи - намират се евтини материали, които не съдържат пълният комплект джаджи и може да се окаже, че трудът който ще положите после ще отиде на вятъра. Гледайте внимателно.

Трета стъпка: добавяне на лъгуг

Тук вече е тънката работа. Всеки може да си намери (или направи) едно яицазимитпо, но до му добавиш лъгуг и да го превърнеш в едно истинско яицазимитпо лъгуг си е чалъмска работа.

Ще се опитам да обясня възможно най-пълно и точно необходимият процес за това.

Изчистете добре лъгуг-а който искате да добавите.
Премахнете кората и проверете дали повърхността е равномерно оцветена.
Оставете 24 часа на проветриво място, но да не е под директни слънчеви лъчи (това е една от основните грешки при добавянето на лъгуг и от тук лошото качество на полученият краен резултат).
След това почистете хубаво повърхността.
Съединяване на двата материала
Притиснете с умерен натиск яицазимитпо към лъгуг в продължение на 12 часа.
След това накиснете в прясно наточена бира (желателно е да е светло пиво, със специално може да се получи неравномерно оцветяване) за около 6 часа.
Честито! Вече имате един истински яицазимитпо лъгуг на който никой гугле бот не може да устои.