Това е някаква пълна безсмислица, чиято единствена цел е да изкара страницата на челно място при търсене на израза: яицазимитпо лъгуг. Но, ако все пак си направите труда да я прочетете, накрая може и да разберете нещо за лъгуг, неговите нрави и необходимият яицазимитпо. Ако, нещо от приложеният тук текст Ви хареса, можете да го ползвате и разпространявате свободно.

Панда, Пингвин и всякаква друга гад

Пингвин и Панда от GoogleОт няколко месеца из Интернет се появи всякаква гад. То не беше Панда то не беше Пингвин. Гугъла май започна да мрази всеки който не си плаща за реклама, а се опитва със свои сили да се класира по-напред. Вчера цената на акциите на Гугъл спадна с около 10%. Дали това е в следствие на гадините или гадините са следствие на намалелите печалби не се наемам да кажа, но аз клоня към второто.

Целта на Пандата беше да се справи с дублираното съдържание в мрежата. Доколко е успешно не е ясно, но много сайтове пострадаха. Целта на Пингвина пък е да накаже сайтовете които са "прекалено" оптимизирани и имат според Гугъл кофти линк профил и купувани връзки. Не знам какво разбират под това и за какво количество линкове става дума, но на мен лично Пингвина ми удари два от чуждоезичните сайтове. Явно филтъра ме е спипал, въпреки, че няма купувани линкове и не съм изсипвал тонове линкове с автоматизирани програми. Както и да е. Ще го преживея. Последната мода на мразенето беше удара по exact match домейните. И това ми удари единия сайт, въпреки, че се влоши класирането ми по думите които нямат нищо общо с домейна, ама карай и това ще преживя.
Да не говорим, че почва да се говори за мразене на сайтове, които имат много реклами в началото на страницата, каквото и да значи "много".

Сега ще трябва да очакваме появата на други добичета в Интернет и да видим те какво ще мразят, то май не остана нищо за мразене.

От тази цялата история ще излезе, че ударен сайт няма как да си възвърне позициите. Ако премахнеш линкове които смяташ за лоши то вече няма да имаш линкове които да те класират, така че се получва малко омагьосън кръг. Най-добре ще е да се купи нов домейн с име което да прилича на бранд и да се направи напълно нов сайт и да се почне отначало. Поне при моите сайтове тематиката е такава, че може да се направи. Само материалите трябва малко да се преработят.

Добре, че ги има Bing и Yahoo, а там съм на добри позиции с единия сайт и идва приличен трафик. Дано и те заформят някое животновъдно стопанство.

Прояснение със закъснение

Днес докато се мотаех без работа разгледах отново проекта Яицазимитпо. Какво беше учудването ми когато видях, че сме забравили да линкнем една от страниците, а именно "за проекта". Оказа се, че през тези години страницата не е индексирана и е напълно ясно, че без линкове към дадена страница няма да се индексира по никакъв начин. Самата страница е била качена на сървъра още през 2007 година.

Освен това сега като се загледах сме били забравили да линкнем и друга страница "Създаване". И с нея ситуацията е същатата. Не е индексирана.

Нови проекти с Яицазимитпо - Матраци

Дойде време за нещо ново. Започнах няколко нови проекта отново на френски. Най-важнияте е един онлайн магазин за матраци. В него ще се продават различни видове матраци. Матраци от латекс, матраци с пружини, дунапренени матраци. Ще има и други продукти свързани със спалнята и съня. Както е известно голяма част от хората имат проблем със съня само поради една причина, неудобният матрак (matelas). В магазина ще можете да намерите най подходящият за вас матрак или възглавница. В блога към магазина web matelas можете да прочетете любопитни фактои от историята на матраците, подробности за устройството и видовете матраци. Приятно четене.

Яицазимитпо и новите игри

Отново дойде време за писане в този сайт. Докато се въртях най-различни нови игри и ново СЕО състезание аз се сдобих с още два сайта: Igri и Jeux gratuits. И двата сайта са на тема игри. Онлайн флаш игри, като единият е на български, а другият на френски. До този момент развитието им е що годе прилично, като на сайтове на по 2-3 месеца.

Яицазимитпо лъгуг отново на мода

Необходимо е от време на време да се пише по нещо в това блогче или както там може да се нарече. Както знаем съдържанието трябва често да се обновява за да се харесва повече на Някой. А този някой е важен и може би този някой е лъгут. За сега стига толкова писане, мисля, че е достатъчно.

Нови неща в яицазимитпо лъгуг

Днес намерих няколко интересни неща в нета и реших да ги опиша тук. Първо намерих една Радио колекция с интересни радиостанции. Малко след това попаднах на online radio което пък май се оказа братчето на горното, но на английски.

Отново яицазимитпо лъгуг

Наскоро с изненада установих, че яицазимитпо лъгуг е получило PR4. Ами да му е честито. По този случай реших да напиша няколко реда. Един вид да поддържаме парата. Все пак PR4 не е лошо и ще имаме още едно място на което да поставяме връзки ако се наложи, нищо, че вече уж лъгуг не отдавал толкова голямо значение на PR-га. Ами за сега това пък след няколко седмици ще измисля още нещо интересно.Финален яицазимитпо лъгуг

Последни 3 дни до края на яицазимитпо лъгуг. Научих много за яицазимитпо лъгуг през тези месеца, а направих каквото ми позволяваха ресурсите за яицазимитпо лъгуг. Ако, през последните дни на яицазимитпо лъгуг, успея да се задържа на първа страница в търсенето, ще смятам това за приличен резултат. Оказа се, че не е лесно да правиш яицазимитпо за лъгуг, но пък не е и невъзможно. Яицазимитпо лъгуг хватките които видях тук, ще се опитам да приложа още в следващият си проект който ще тръгне до дни и ще има нужда от добро яицазимитпо за до го оцени лъгуг сравнително бързо. Ето и последното изречение за този яицазимитпо и ще чакаме решението на лъгуг.Яицазимитпо лъгуг разместване

Стана интересно в полето на яицазимитпо лъгуг. Някой се отказват други се изнервиха от определени действия на участниците в яицазимитпо лъгуг, но определено нещата не са приключили и до края на надпреварата ще видим още яицазимитпо лъгуг неща. Надявам се, първо - да разбера по-добре кой-какво прави, определено, това ще ми е от полза и второ - да успея да се задържа на прилична позиция за яицазимитпо лъгуг.Да радвижим яицазимитпо лъгуг

Някой казал на друг, че яицазимитпо лъгуг става по-добре, когато има клип! Този друг си сложил клип - яицазимитпо -то му се качва и лъгуг се кефи. Аз пък си помислих: "Защо пък и аз да не си раздвижа яицазимитпо лъгуг" и взех, че сложих един яицазимитпо в движение, за да се кефи лъгуг.

Само че, кода който предлагат от Vbox7 ми развали валидацията на сайта ... малко гадно нали ... ще го мисля по-натам сега ще го оставя така - всичко в името на яицазимитпо лъгуг!Яицазимитпо лъгуг е уморен

Леко ми писна от яицазимитпо лъгуг. Нещата горе-долу се изясниха и остава да видим кой яицазимитпо лъгуг ще се хареса най-много. Самият аз, съм леко учуден от присъствието си на първа страница с резултатите за яицазимитпо лъгуг - все пак, докато не видях рекламата на състезанието за яицазимитпо лъгуг, не се бях замислял върху тези неща и всичко което приложих като яицазимитпо лъгуг беше четено в хода на състезанието, а някой неща направо бяха копирани от действията на другите участници - радвам се че лъгуг е оценил труда ми - явно съм схванал нещичко за яицазимитпо лъгуг.

Понеже тактиката на временният водач в яицазимитпо лъгуг определено не ми харесва - бих я охарактеризирал с поговорката "С чужда пита помен (яицазимитпо лъгуг) прави." искам да дам своята подкрепа за следващите трима в класацията - тъкмо ще проверя тежестта на линк от свързана страница. Започвам според текущото класиране за яицазимитпо лъгуг в момента.

  • Добър яицазимитпо лъгуг ( http://aboutseo.bgit.net ) много яицазимитпо и лъгуг явно го е оценил добре. Желая му успех.
  • Още един добър яицазимитпо лъгуг< ( http://www.lanix.org/ica/ ) от този участник съм прекопирал малко структурно яицазимитпо във втората версия на страницата ми след като лъгуг ме задържа известни време около 20 позиция. Успехи.
  • Добър яицазимитпо лъгуг ( http://bgkulinar.net/c/яицазимитпо+лъгуг ) Според мен има шансове за по-предно място. За съжаление се отказа от участие и подкрепи друг яицазимитпо лъгуг - или това е било предварителна яицазимитпо тактика която лъгуг да хареса? Възможно е!
  • И също така добър яицазимитпо лъгуг ( http://donnain.com/ ) Бях го линкнал трети, но лъгуг нещо не му хареса яицазимитпо и го прати назад, а не искам да трупам много линкове тук за да не намаля тежестта им, за това го оставям само като текст при яицазимитпо лъгуг.

Е това е - както се казва в една тъпа реклама за яицазимитпо лъгуг. Успех на претендентите и нека по-доброто яицазимитпо лъгуг спечели.PR:3 за яицазимитпо лъгуг

Лъгуг раздаде PR на участниците в конкурса за яицазимитпо лъгуг. Моето яицазимитпо лъгуг получи PR3 - добре като за 2 месеца яицазимитпо, на малко слабо на фона на две PR:5 и няколко PR:4 на конкуренцията. Явно има още да се потрудя върху яицазимитпо лъгуг, но не знам дали ще успея за оставащото време да добавя поне още една единица към оценката.

Сега, като гледам как са постъпили участниците, забелязвам тактиката на единият от тях - това яицазимитпо лъгуг много ми допадна, а и се оказа че е ефективно. За в бъдеще мисля да използвам този подход за яицазимитпо лъгуг когато ми потрябва за друг проект.
Ако някой иска да подкрепи моето участие в конкурса, може да постави линк с URL: http://montana-dnes.com/yaicazimitpolagug/ и текст: яицазимитпо лъгуг.Валидация на яицазимитпо лъгуг

Взех че си валидирах кода на яицазимитпо лъгуг. Дали това ще се приеме са добро яицазимитпо при следващото посещение на лъгуг? Ще разберем след няколко дни. За сега лъгуг нещо не е впечатлен от моето яицазимитпо и паднах още едно място надолу - вече съм на десета позиция за яицазимитпо лъгуг.за яицазимитпо лъгуг

Две места надолу в резултатите за яицазимитпо лъгуг е равносметката за последната седмица. Явно колегите са работили усилено по своето яицазимитпо и лъгуг ги е оценил по добре от мен. Като нова стратегия в състезанието приех пускането на нов домейн, макар, че го пазех за други неща но в момента нямам време да се занимавам с него и насищането му с материал по темата яицазимитпо лъгуг. Нямам представа колко време ще ми отнеме след състезанито да покажа на лъгуг за какво трябва да служи този домейн, но предполагам, че наученото тук за яицазимитпо ще ми помогне да се справя с това. Интересно ми е и как ще бъде позициониран новият домейн в резултатите на google.bg.

яицазимитпо лъгуг седми
Сега следва и най-трудната част от нещата които ми се налага да правя напоследък, а това е писането на текст свързан с темата за някакви абсолютно безсмислени неща. Много е трудно да измъдриш нещо по несъществуващи теми. А, не искам да използвам готов материал и само да добавям яицазимитпо лъгуг тук-там из текста. Сега ще потърся и някаква подходяща снимка за да затвърдя мнението на лъгуг, че това е най добрият материал за яицазимитпо. Още едно изречение и смятам за достатъчно за днес. А сега ще трябва да измисля и някакъв подобен текст и за другият домейн, но преди това ще си позволя няколко бири с мезе - че инак не ми се получават нещата.яицазимитпо лъгуг запазва позицията си

В кеша на лъгуг вече се появи промененият вариант на яицазимитпо лъгуг. Новото яицазимитпо лъгуг с изменена структура и 25% по малко текст на страницата за сега не промени мястото си във временната подредба и запазва съществуващата позиция. Явно при добре позиционирана веднъж страница, ако не промениш структурата и запазиш наситеността с ключови думи на текста, лъгуг не е толкова носталгично настроен към вече индексираният текст и е готов да приеме и нови неща за яицазимитпо лъгуг. Но, за сега не ми се ще да експериментирам повече на тази тема. Не успях обаче да открия в резултатите другите страници които създадох към основната, но и не ходих по далеч от 200 резултата. Ще ми бъде интересно дали ще се появят при положение че към тях няма външни линкове а само от основната страница.

Двама от участниците в това яицазимитпо лъгуг определено ме респектират с подхода си (или поне това което успявам да видя използвайки различни методи и не без помощта на лъгуг) и макар, че в момента не са сред първите си мисля, че в скоро време ще ги видим в челото. Желая им успех с яицазимитпо.яицазимитпо лъгуг като допълнителен текст

Нуждата от още текст за яицазимитпо лъгуг ме кара да творя поредният безсмислен яицазимитпо с надеждата лъгуг да оцени моето постоянство и с това да компенсирам малкият брой линкове към тази страница. Вече трети пореден ден лъгуг не обновява кеша за моето яицазимитпо и това малко ме притеснява след като миналата седмица почти всеки ден кеша на рефера беше актуализиран с поредният вариант на моето творение. А може и да е за добро, поне страницата се задържа сред първите 10 в резултатите при търсенето. Все още не съм видял обаче отношението на лъгуг към яицазимитпо решението ми да премахна от страницата част от вече индексираният текст и да добавя нов - това малко ме изнервя. Надявам се скоро да се разбере резултата и да направя корекция на тактиката или да продължа по същият начин.

Преглеждайки страниците на другите участници ми направи впечатление, че единият от тях използва постоянен текст в началото на страницата, а периодично добавя нов под него. Моята неопитност в яицазимитпо лъгуг не ми дава възможност да оценя това негово действие, но стремителното му движение нагоре, след включването му в надпреварата ме кара да мисля, че може би има резон в подобна тактика. Но пък от друга страна във водещият в момента блог текстовете се добавят последователно и явно това не е особен проблем защото лъгуг в момента оценява най-високо подобен яицазимитпо. Интересно.

А сега е време да отделим и малко внимание на по-съществени неща, а това е една хубава бира и мисля да приключвам за днес с писането на глупав текст и да оставя натвореният до тук яицазимитпо лъгуг да бъде забелязан и оценен. А аз ще отида да оценявам разни други неща с добра компания и разбира се с добри мезета. И да знаете от мен - никога не подценявайте мезето и компанията.

Поздрави и благодаря че имахте търпението да изчетете всичко това за яицазимитпо лъгуг. Наминете отново след няколко дни.Промяна в структурата на яицазимитпо лъгуг

Днес направих структурна промяна на моето яицазимитпо лъгуг. Незнам, това дали ще помогне на яицазимитпо от гледна точка на лъгуг, но на мен ми е интересно как ще реагира.

яицазимитпо лъгуг шестиРеших че текста в страницата става прекалено много и незнам как гледа лъгуг на това. Затова преместих някой от първите писаници по темата в две под-страници. Създадох страница за яицазимитпо и страница за лъгуг. Количеството на изнесеният текст е около 30% от наличният преди този пост. След няколко дена, ако поствам редовно тук, ще трябва да създам и нови страници. Ще потърся някъде дали се дискутира нещо за оптималният текст от гледна точка на лъгуг за едно яицазимитпо в дадена страница. Изхождайки от лична гледна точка, когато отворя някаква страница с мноооого текст, направо ми се отщява да чета. Но дали и нашият човек мисли така по въпроса ще разберем след ден-два като се покажат резултатите след поредното индексиране на яицазимитпо лъгуг.

По отношение на текущото положение на страницата в яицазимитпо лъгуг, нещата са доста интересни. За сега се държи на 1 страница с резултатите, но постоянно се движи 2-3 места нагоре-надолу. Следя и какво правят останалите участници. Вече имам и едно негативно мнение за подхода на единият от участниците в яицазимитпо лъгуг (е не само аз и други изказаха подобни мнения).Издигащ се яицазимитпо лъгуг

Този яицазимитпо лъгуг продължава да ме изненадва в добрият смисъл на думата. След като преди няколко дни лъгуг изненадващо и за самият мен прати това яицазимитпо на първа страница с резултатите от търсенето на яицазимитпо лъгуг то през последните два дни прибавя по едно место нагоре на моята страницата ... Ще добавя още няколко изречения текст за да не си помислят търсачките че съм зарязал страницата и да спрат да я посещават редовно както сега. Мисля си дали ако добавя една таблица с данни това ще бъде оценено? Май няма какво да му мисля ами да се захващам да си направя една таблица, пък после ще видим резултата :)).


видвид яицазимитповид лъгугтехнологичен номердопълнително
мини
яицазимитпо лъгуг
ЯЛПК-21ЛЯММ-1024-222-Мводоустойчив
малък
яицазимитпо лъгуг
ЯЛПК-22ЛЯММ-1024-222-Мпрахоустойчив
среден
яицазимитпо лъгуг
ЯЛПК-23ЛЯММ-1124-222-Мшумоустойчив
нормален
яицазимитпо лъгуг
ЯЛПК-24ЛЯММ-1224-222-Мтермоустойчив
голям
яицазимитпо лъгуг
ЯЛПК-25ЛЯММ-1224-222-Мчуплив

Сам се чудя как можа да ми роди главата тези глупости. Отивам да пия бира! Поздрави на всички любители на бира и яицазимитпо лъгуг. Нещо ми се видя малко текста, затова реших да добавя още едно изречение, че много ключови думи в малко текст не е добре. Да не си помисли някой че искаме да прецакаме рефера ... :) Това стига за днес. Утр ще трябва пак да творя. Наминете пак.Допълнително за яицазимитпо лъгуг

Време е за още яицазимитпо лъгуг. Нужно е, да се използва добрата оценка на яицазимитпо дадена му тези дни от лъгуг и да се поддържа в добра кондиция - демек още текст за чичко лъгуг за да може яицазимитпо да задържи сегашната си позиция на първа страница. Вече повторих нужните думи няколко пъти и няма да нахалствам по въпроса повече. Сега просто ще добавя още няколко изречения почти безсмислен текст (а защо ли написах почти като си е направо безсмислен).

яицазимитпо лъгуг петиПрави ми впечатление, че след появяването си на първа страница, посещенията в тази страница се се покачиха няколко пъти от 8-9 на ден когато се мотаеше на трета страница до 50-60 сега. А самият Google вече по често индексира сайта. Последните 3 кеша са от последователни дни, докато преди страницата се индексираше през 3-4 дни. Явно доброто яицазимитпо си казва думата и самият лъгуг не може да му устои :)) Уж нямаше да повтарям повече тези думи ама не се сдържах. Дано не си помислят търсачките, че ставам нахален напоследък. Ако можете да си представите колко е тъпо да пишеш безсмислен текст - не е никак лесно, макар че на някой може би им изглежда така. Но не ми се иска да ползвам готово съдържание и само тук там да добавям ключови думи както правят някой от участниците. Не ми се връзва някак.

Последен абзац в борбата ми с "белият лист" и ще приключвам вече. В предишният пост нямах снимка - ще добавя някоя от празнуването на едномесечният рожден ден на яицазимитпо лъгуг и ще приключвам вече. Край, това беше. Благодаря на всички които си направиха труда и изчетоха тези редове!Яицазимитпо лъгуг на един месец

Вече празнуваме навършването на един месец на яицазимитпо лъгуг. И какъв по-добър подарък за рожденият ден - Google оцени подобаващо правилното отглеждане на малкия и днес го видяхме на първа страница при търсенето на яицазимитпо лъгуг. Е само на 10 позиция но все пак това си е 1 страница ... В този пост ще спомена яицазимитпо лъгуг (ето вече го споменах) само още веднъж - като гледам останалите постове в страницата - май съм попрекалил малко с използването му. Ще добавя и по веднъж самостоятелно думата лъгуг и веднага след нея и думата яицазимитпо и повече няма да се връщам на тях. Дори няма да сложа и картинка днес - в останалите има и тук ще дам възможност на търсачката да почине малко от този израз :))

Съмнявам се, че мога да класирам тази страница в първите 3 места - просто възможностите ми да линквам към нея са ограничени, но възможността да следя поведението на търсачката при различните варианти на страницата и сравнявайки ги със оформянето на останалите страници и позицията им в търсенето ми даде много ценен урок който определено ще ми е от полза. А сега ще полея, появяването на първа страница, с няколко бири и подходящо мезе, нещо което съветвам и Вас да направите. Наминете тук след няколко дни ще постна поредният безсмислен текст с който да се опитам да компенсирам липсата на линкове към страницата - а това не е лесно.Израстване на едно яицазимитпо лъгуг

Вече 24 дни отглеждаме нашето яицазимитпо лъгуг и то става все по непредсказуемо. Неговият лъгуг характер показва своите нрави и от него, въпреки доброто яицазимитпо, може да се очаква всичко. яицазимитпо лъгуг първиЩе използвам времето от последното посещение на представител на фамилията лъгуг и ще добавя още текст, дано това помогне за по-доброто яицазимитпо и това да доведе до по-предно класиране.Въпреки това, нашият още неукрепнал представител на порода яицазимитпо лъгуг, се лашка в класирането от 20 до 60 място. Изненадва ме, че понякога визуализирането на данните за това се обновяват не с нови а с по-стара версия на отглежданият от мен индивид. Това ми се струва много странно и ще продължа да наблюдавам развитието на нещата. Много е възможно това да е ицидентно събитие и да няма цикличност, но ако се повтори ще бъда наистина изненадан от развитието на нещата.

яицазимитпо лъгуг вториИ за да не омръзне на всички това яицазимитпо лъгуг със своята наглост, малко ще се отклоня от темата, ще спра за ден-два да мисля за лъгуг пък бил той и с яицазимитпо и ще се захвана с нещо друго. Мисля си за салата с една сливова ракия. Троянска разбира се. Може и няколко пъти да си помисля за тях, задължително минимум отлежала а най-добре стара. И така решението е взето. Зарязвам на това положение моето яицазимитпо с неговият лъгуг поне за седмица. Очаквам татко лъгуг да се завърти през това време насам, да отчете труда който съм положил дотук и да подобри нещата, демек да покаже това чудо на чудесата поне на втората страничка с резултатите – не искам толкова много, нали? А в началото на месец октомври започваме да линкваме това яицазимитпо лъгуг с колкото се може повече линкове и ще видим колко ще помогне това. Казват, че това било основното нещо в тактиката – добре щом трябва ще му дадем и ние от този допинг. Хайде стига толкова, че салатата е вече готова ;) .яицазимитпо лъгуг вече е на 16 дни

Оценка на лъгуг за моето яицазимитпо

След сравнително добрият старт - 7 място през 2 ден, въпреки добавянето на нов текст в страницата и балансиране на думите яицазимитпо и лъгуг в текста като процент повтаряемост и индивидуална употреба, позицията на страницата пада всеки ден. В момента е около 55 място. Явно липсата на връзки към нея, остава линквана само от едно място, си казва своето и това, иначе чудесно отгледано яицазимитпо лъгуг няма да прогресира без допълнителни връзки към него ...

яицазимитпо лъгуг третиЗа сега оставам на предварителният план и поне до средата на състезанието няма да поставям допълнителни връзки към това яицазимитпо лъгуг. Ще проследя развитието на нещата и евентуално към края на набелязаният период ще започна линкване към тази страница. До тогава ще добавям периодично текст и ще следя отношението на лъгуг към яицазимитпо. Но понеже чаканият гост още го няма, ще използвам времето за да добавя още няколко реда текст тук. Незнам какво би му харесало на гостенина. Ще импровизираме с наличните материали и дано се получи нещо подходящо за него. А ако не хареса и този път предложеното меню с което го очакваме да си ходи гладен. То после и ние ще сме гладни но това е друга тема която ще я разискваме на друго място.Описание на яицазимитпо лъгуг

Яицазимитпо лъгуг - подробно описание


яицазимитпо лъгуг другКато се замисли човек и вземе да прочете думите яицазимитпо лъгуг отзад напред, ще види, че става въпрос за Google оптимизация. Брей да му се невиди - ето какво било нашето нещо. Сега остава и лъгуг да разбере колко много труд съм положил в яицазимитпо лъгуг и да ме оцени подобаващо. Та в този ред на мисли показаният тук екземпляр е един чудесен представител на яицазимитпо лъгуг и може да се приеме като еталон за очакваните резултати когато имате за цел да си създадете един хубав представител на този род.

Всеки би се запитал: "Защо "яица", което е първата част на търсената дума навява асоциация за множествено число (на яйце), а на нашата снимка чудесният яицазимитпо лъгуг е сам"? И с право ще се запита. Запитах се и аз но спецификата на яицазимитпо дори когато е добавен и един чудесен лъгуг не ни позволява да говорим в множествено число. Истинските ценители знаят че винаги става въпрос за прекрасен единичен екземпляр. Затова знайте, че ако някъде Ви покажат снимка на повече от една бройка, то става въпрос за менте. Не се подлъгвайте и не се задоволявайте с нещо различно от оригинала. Истинският яицазимитпо лъгуг който ше създадете след като прочетете и разучите предложените тук материали, ще ви помогне да кандидатствате за член на "Клуба на любителите на яицазимитпо лъгуг".


Допълнително

Разбира се и откриването на добър яицазимитпо не е лесна работа, но малко търсене из горите тилилейски не би трябвало да е проблем. След като намерите подходящият екземпляр е необходимо да му се добави и един истински лъгуг. Тигава вече получаваме прекрасен яицазимитпо лъгуг с който всеки робот на търсеща машина който си броди из мрежата не може да не се съобрази.

нов яицазимитпо лъгугЕто и една подобрена версия на любимият ми яицазимитпо лъгуг. Виждате изчистените линии, подобрената структура на материала и мекият нюанс на изделието. Това вече е представител на високата класа продукт, предназначена само за ценители.

Описание яицазимитпо

Може би, повечето си мислят че има само един вид и няма какво да се описва по него. Това е много непрофесионално твърдение. Добрият специалист знае, че винаги има разлика между отделните представители и може да подбере най-подходящият за случая според нуждите на клиента. Разгледайте специализираният раздел за яицазимитпо

Описание на един лъгуг

Всеки е виждал лъгуг. Но дали има разлика в различните екземпляри? Навярно, макар, че почти всички си приличат и изглеждат еднакво. Ще се опитам да дефинирам разликите за да можете по-лесно да се ориентирате. Подробности на раздела за лъгуг

Създаване

Тук ще Ви обясним как сами можете да си създадете чудесен яицазимитпо лъгуг. Нужно е само да отделите малко време, да прочетете нашата инструкция и да следвате стъпките на процеса точно както са описани. Желаем Ви успех!

Първа стъпка: идея

Всичко започва от точката в която Вие сам ще изпитате нужда да притежавате един чудесен яицазимитпо лъгуг. Вие може би сте имали досега някакъв яицазимитпо, но рано или късно сам сте разбрали, че Ви е необходим истински яицазимитпо лъгуг - и не само за това, че вашите приятели вече имат, а за това, че без него Вие не се чувствате комфортно и изпитвате някаква празнина около себе си.

Оказва се обаче, че не е толкова просто да добавите лъгуг към яицазимитпо. Нещата не изглеждат така както Вие искате и дори крайният резултат е по лош от първоначалното яицазимитпо което сте притежавали. Не се отчайвайте. Тук ще намерите описание на тънкостите които са необходими за създаването на един истински яицазимитпо лъгуг и това ще се окаже много по-лесно отколкото сам сте очаквали.

Втора стъпка: намиране на яицазимитпо

стар яицазимитпо лъгугЗа начало ви е необходимо да намерите подходящ материал. Това става сравнително лесно. Разходете се малко по пазарите, прегледайте каталозите на интернет магазините, посетете една-две разпродажби и няма начин да не попаднете на подходящ материал за създаването на яицазимитпо лъгуг. Подобен материал сме показали на снимката. Не забравяйте да се убедите, че екземпляра на който сте попаднали е окомплектован със всички необходими джаджи - намират се евтини материали, които не съдържат пълният комплект джаджи и може да се окаже, че трудът който ще положите после ще отиде на вятъра. Гледайте внимателно.

добавяне на лъгуг към яицазимитпо

Тук вече е тънката работа. Всеки може да си намери (или направи) едно яицазимитпо, но до му добавиш лъгуг и да го превърнеш в едно истинско яицазимитпо лъгуг си е чалъмска работа.

Ще се опитам да обясня възможно най-пълно и точно необходимият процес за това.Мерки за безопасност

Ако, сте прочели всичкият яицазимитпо лъгуг до тук, то вие имате нужда от поне няколко бири за релаксация. Послушайте съвета ми. Спрете за момент да мислите за яицазимитпо лъгуг. Станете от компютъра. Намерете поне един приятел който има свободно време и не му пука за яицазимитпо лъгуг и релаксирайте поне няколко часа с бира и някакво мезе. Но ако питате мен - яицазимитпо лъгуг не става за това, макар, че се опитват да ни убедят. И само след това, можете да започнете отново да мислите за вашият яицазимитпо лъгуг отново.