Описание на един лъгуг

Всеки е виждал яицазимитпо лъгуг. Но дали има разлика в различните екземпляри? Навярно, макар, че почти всички си приличат и изглеждат еднакво. Ще се опитам да дефинирам разликите за да можете по-лесно да се ориентирате.

Бърз лъгуг

На пръв поглед изглежда като останалите, но ... появява се ненадейно, взима първоначална преднина, но след няколко дни откривате, че преднината вече я няма, а вашият яицазимитпо лъгуг губи все повече позиции.

Лощото тук е, че в началото по никакъв начин не можете да определите дали това е нормален или бърз представител на яицазимитпо лъгуг - поне докато не изостане след известно време. Но ако Вашият екземпляр вземе много бързо преднина още когато го видите - винаги имайте едно на ум относно него. Не всичко което започва добре - накрая завършва добре.

Бавен лъгуг

яицазимитпо лъгуг петиТова е най лошият лъгуг на който можете да попаднете. Винаги е някъде отзад и макар, че вие влагате все повече и повече усилия, той никога не се появява в челото на яицазимитпо. Иначе изглежда прекрасно и би заблудил всеки начинаш колекционер на яицазимитпо лъгуг. Не се доверявайте на преценка от пръв поглед. Нещата винаги са малко по-различни от това което си мислите за тях.

Лошото е, че попаднете ли на такъв екземпляр, отърване от него няма и мисълта, че рано или късно и другите ще успеят да оценят неговите качества, ще Ви донесе много загубено време, средства и нерви. Затова при първи съмнения - отървете се от него и си потърсете друг за да го добавите към яицазимитпо лъгуг.

Истински лъгуг

Това е лъгуг който Ви трябва. От такъв екземпляр винаги се получава чудесен яицазимитпо лъгуг и успехът Ви е сигурен. Той се интегрира чудесно с яицазимитпо спазвайки описаната технология.

Как да намерим такъв представител за нужният ни яицазимитпо лъгуг? Трудно. Едвали сами ще успеете. А времето което ще отделите за подбор на необходимият екземпляр ще е ужасно много. Моят съвет (а и съвета на повечето колекционери) е:

  • Доверявайте се на сертифициран лъгуг търсач. Средствата които ще отделите за наемането на професионалист ще се върнат многократно от добрите резултати които ще постигне готовият яицазимитпо лъгуг
  • Предварително обмисляйте крайните цели на проекта, задавайте ясни параметри на яицазимитпо лъгуг търсача.
  • Определете етапите на проекта, следете сроковете и при първите признаци за проблем - прегледайте отново параметрите на яицазимитпо лъгуг. Ако е необходимо - сменете специалиста.

Като си помисля колко глупости изписах до тук за яицазимитпо лъгуг ... ! Ето до какво води висенето пред компютъра. Внимание! Деца не правете яицазимитпо лъгуг у дома!

Мерки за безопасност

Ако, сте прочели всичкият яицазимитпо лъгуг до тук, то вие имате нужда от поне няколко бири за релаксация. Послушайте съвета ми. Спрете за момент да мислите за яицазимитпо лъгуг. Станете от компютъра. Намерете поне един приятел който има свободно време и не му пука за яицазимитпо лъгуг и релаксирайте поне няколко часа с бира и някакво мезе. Но ако питате мен - яицазимитпо лъгуг не става за това, макар, че се опитват да ни убедят. И само след това, можете да започнете отново да мислите за вашият яицазимитпо лъгуг отново.